×

تاریخچه شرکت رولند

تاریخچه شرکت رولند از سال ۱۹۷۲ رقم خورد که در این سال در ژاپن افتتاح و شروع به کار کرد. محصولات این شرکت در ابتدا عبارت بودند از: از سینتی سایزر، پیانو دیجیتال، لوازم ضبط، درامز، آمپلی فایر و گیتار. در حال حاضر نرم افزارهای ساخت موسیقی و ضبط و میکس صدا نیز، جزو محصولات این شرکت هستند. کمپانی Roland از همان ابتدای شروع به فعالیت، پیانوی دیجیتال تولید میکرد.

تاریخچه اولین پیانو الکتریک رولند

اولین پیانو معرفی شده به بازار توسط این شرکت در سال ۱۹۷۳ بود که EP-10 نام داشت. این محصول اولین پیانو تمام الکترونیک رولند بود. تفاوت این مدل‌ها، عدم نمونه برداری از صدای گرند بود. در واقع می‌توان گفت واژه الکتریک متعلق به محصولاتی است که صدایشان نمونه برداری نشده بود و فقط یک فرکانس دیجیتالی به حساب می‌آمد. در این دوران اولین گام‌‌ها، برای تبدیل یک پیانو آکوستیک به وسیله ای که از طریق جریان الکتریسیته، صدا تولید می‌کند، برداشته شد. که پیشرفت فوق ‌العاده ‌ای بود. مدل EP-30 تولید سال ۷۴ بود که اولین پیانو الکتریک در کل دنیا بود و کلاویه‌های آن حساسیت به شدت ضربه را داشتند. توانایی اجرای دینامیک‌ها و آکسان‌ها برای نوازندگان در این مدل مهیا شده بود.

در سال ۱۹۸۳ مدل‌های HP-300 و HP-400 که یک نمونه از آنها را در عکس زیر مشاهده می‌کنید، از شرکت Roland روانه بازار شدند و اولین پیانوهای الکترونیکی بودند که از پورت MIDI پشتیبانی می‌کردند.

پیانو قدیمی رولند

با این اتفاق بزرگ اتصال اطلاعاتی پیانو الکتریک به دیگر دستگاه‌های یک استودیو، مانند کامپیوترها؛ برای ساخت موسیقی عملی شده بود. و این یک انقلاب و نقطه عطف در تولید آلات موسیقی الکترونیک بود. از این زمان به بعد پیانوهایی که صرفا الکترونیکی بودند، در واقع دیجیتال شدند. چون انتقال اطلاعات بین این پیانوها و دیگر دستگاه‌های دیجیتال، امکان پذیر شده بود.

سیر تکامل تاریخی شرکت رولند

سال ۸۶ با استفاده از موتور صدای SA،‌ پیانو Roland مدل RD-1000 دیجیتال را تولید کرد که برای استیج طراحی شده بود. تنالیته صدای پیانو ایجاد شده در آن بسیار غنی‌تر از مدل‌های قبلی بود. این کمپانی سال ۹۱ با تولید FP-8 همراه شد که اولین مدل ۸۸ کلاویه ای بود. سال ۹۲ نقطه اوج تولیدات این شرکت به تولید اولین پیانو دیجیتال گرند با نام HD-7700 انجامید. در سال ۲۰۰۱ اولین مدلی که دارای صفحه نمایش LCD بود با نام HP-5 ساخته شد. سال ۲۰۰۳،  DP-900 با عمق فقط ۳۰ سانتی متر ساخته شد که فضای بسیار کمتری را اشغال می‌کرد.

سازکالا، نماینده رسمی کمپانی رولند می‌باشد. برای مشاهده پیانو رولند می‌توانید سری به پیانوهای فروشگاه سازکالا بزنید.

پر فروش ترین پیانوهای دیجیتال برند Roland

پیانو دیجیتال Roland HP704

پیانو دیجیتال Roland HP704 دارای بیش از ۳۸۰ تن صداست و برای نوازندگی در هر ژانری یک ساز مناسب در نظر گرفته می‌شود. رولند افکت‌ها و تنظیمات مختلفی برای این مدل در نظر گرفته که با برنامه Piano Designer قابل تنظیم می‌باشند. این پیانو دیجیتال دارای قابلیت بلوتوث، MIDI و توانایی لایه گذاری صدا، نوازندگی همراه با پخش آهنگ می‌باشد و این پیانو به طور کلی یک گزینه ایده آل برای نوازندگان حرفه‌ای و تولید کنندگان موسیقی می‌باشد.


پیانو دیجیتال Roland RP 107

یکی از سازهای مقرون بصرفه این برند مدل Roland RP107 است که از موتور صدای SuperNATURAL و صفحه کلاویه PHA-4 با پاسخ پذیری بسیار دقیق بهره می‌برد و یک گزینه ایده آل برای نوازندگانی است که به تازگی نواختن را شروع کرده اند. سیستم اسپیکر با پخش استریو با کیفیت در کنار پلیفونی ۲۵۶ نت، ظرافت صدایی کامل یک پیانو را در اختیار شما قرار می‌دهد. یکی دیگر از سازهای مقرون بصرفه این برند Roland RP701 این پیانو نیز از موتور صدای SuperNATURAL و صفحه کلاویه PHA-4 است و دارای بالغ بر ۳۰۰ صدای مختلف به منظور نوازندگی در ژانرهای مختلف است.

اولین پیانوی دیجیتال رولند

تاریخچه و سابقه شرکت رولند در سال ۲۰۰۵ با تولید اولین پیانو دیجیتال درخشان‌تر شد، مدل RG-5 اولین گراند دیجیتال بود که به جای استفاده از صدای پیانو سینتی سایزر شده، از نمونه صدای واقعی پیانو آکوستیک، در سیستم صدای این ساز استفاده می‌کرد. سال ۲۰۰۹ اولین مدل V-Piano خانگی ساخته شد که صدای بسیار شبیه‌تر از قبل به پیانو واقعی تولید می‌کرد.

سال ۲۰۱۱ سیستم صدای V-Piano در گراند پیانو دیجیتال Roland قرار داده شد. در سال ۲۰۱۵، مدل LX-17 اولین پیانویی بود که در شکل و مدل پیانو دیواری تولید شد و در آن از ۸ اسپیکر و سیستم صدای چند کاناله استفاده میشد. سال ۲۰۱۸ نیز رولند پیانو گراند دیجیتال G-609 و دیواری LX-700 را به بازار معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: تاریخچه شرکت Kurzweil

مطالب مرتبط
ارسال نظر
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *