×

۱۰ نمونه از ارزان ترین کارت صدا ها برای استودیو

در هر استودیویی، کارت صدا را می‌توانیم قلب آن استودیو در نظر بگیریم. کارت صداهای امروزی، علاوه بر این که از نظر تعداد ورودی و خروجی با یکدیگر متفاوت هستند، بلکه مبدل‌های آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ آن‌ها و پری امپ‌هایی که برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود، به گونه ای است که کاملا بر روی صدا نهایی شما تاثیر خواهد داشت. اما اگر شما در یک استودیوی خانگی فعالیت می‌کنید و می‌خواهید پروژه‌های خود را در حد دمو و یا آهنگ‌های نه چندان حرفه‌ای ضبط کنید، هزینه زیادی را برای کارت صدا اختصاص دادن شاید کار مشکلی باشد. در این مقاله قصد داریم تا ۱۰ نمونه از ارزان ترین کارت صدا را به شما معرفی کنیم که می‌توانید با خرید آن‌ها، بهترین کیفیت ممکن را دریافت و برای استودیو خانگی خود از آنها استفاده کنید.

اگر می‌خواهید ضبط موسیقی باکیفیت داشته باشید، لازمه کاربرد کارت صدا در موسیقی رو بهتر بشناسید!

10 نمونه از ارزان ترین کارت صدا ها برای استودیو

نکته ای که باید در مورد این لیست در نظر داشته باشید، این است که کارت صداهایی که در این لیست قرار داده شده اند، کارت صداهای ضعیف و یا بی کیفیت نیستند، بلکه مبدل‌ها و همچنین پری امپ‌هایی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده، در نوع خود بی نظیر است و همین نکته باعث می‌شود تا در مقایسه با مبلغی که برای آن‌ها هزینه کرده‌اید، صدای بسیار خوبی را دریافت کنید. با سازکالا همراه باشید.


۱. Focusrite Scarlett Solo 4th Gen

نمی‌توان از کارت صدا حرف زد و اسم کمپانی Focusrite را بر زبان نیاورد. این شرکت پر آوازه در زمینه تجهیزات استودیویی یکی از شرکت‌های قدرتمند و حرفه‌ای است. کارت صدای Focusrite Scarlett Solo 4th Gen نیز یکی از محصولات خوش قیمت و بسیار خوش ساخت کمپانی Focusrite می‌باشد. از مزایای این کارت صدا می‌توان به پری امپ بسیار کم نویز آن اشاره نمود. این مدل یک ورودی Hi-Z دارد و رنج داینامیکی این کارت صدا تا 120dB می‌باشد. این مدل دارای تکنولوژی AirMode می‌باشد که وضوحی دوچندان را برای شما به ارمغان می‌آورد. همچنین Scarlett Solo 4th Gen دارای قابلیت LoopBack نیز می‌باشد. از دیگر مزایای این مدل می‌توان به وزن سبک و جمع و جور آن اشاره نمود. رابط اتصال این مدل USB-C می‌باشد. همچنین این مدل دارای ویژگی Standalone می‌باشد. در این حالت تنها کافی‌ست کارت صدا را به منبع تغذیه خارجی مانند پاور بانک متصل نمایید.

Focusrite Scarlett Solo 4th Gen

۲. ESI U22 XT

هر خریدی از کمپانی ESI انتخاب بین خوب و خوب‌تر است! همیشه می‌توان روی محصولات این شرکت معتبر حساب نمود. اکنون U22 یکی از محصولات خوش ساخت ESI است که برای دریافت بهترین صدا ساخته شده است. کیفیت صدای واضح، سایز جمع و جور، استحکام بالا و دیزاین ظاهری عالی از مزایای این مدل‌اند. این کارت صدا دارای دو ورودی آنالوگ و دو خروجی آنالوگ می‌باشد. همچنین این مدل از اتصال RCA نیز پشتیبانی می‌کند. این کارت صدا دارای تقویت کننده میکروفون با ورودی XLR می‌باشد که فانتوم پاور ۴۸ ولت نیز ارائه می‌دهد. علاوه بر آن ورودی ساز Hi-Z دارد. درایور این مدل دارای تاخیر فوق العاده کم است که بر اساس تکنولوژی EWDM کار می‌کند. همراه با این کارت صدا نرم افزار Bitwig Studio نیز ارائه می‌گردد.

دیزاین این مدل نه تنها جذاب و خلاقانه است؛ بلکه کامپکت و جمع و جور می‌باشد. در نتیجه در مکان‌های مختلفی می‌توانید از این مدل استفاده نمایید. نهایت داینامیک ورودی این مدل ۱۰۲ دسی بل و نهایت داینامیک خروجی آن ۱۰۸ دسی بل می‌باشد. تمام این ویژگی‌ها کنار یکدیگر این کارت صدا را به یکی از بهترین گزینه‌های موجود تبدیل نموده است.

ESI U22 XT

۳. Native Instruments Komplete Audio 1

کمپانی Native Instruments به خاطر محصولات درجه یک خود شهرت دارد. توجه این شرکت به دیزاین جذاب محصولات نیز از مزایای Native Instrument می‌باشد. از این جهت هنگامی که از محصولات Native Instrument خرید می‌کنید، نه تنها کیفیت سخت افزاری فوق العاده‌ای دریافت می‌نمایید؛ بلکه از لحاظ دیزاین ظاهری نیز خیالتان کاملا راحت است. کارت صدای Komplete Audio 1 نیز از جمله این محصولات حرفه‌ای Native Instruments می‌باشد. این کارت صدا دارای ورودی XLR و یک ورودی DI می‌باشد که برای اتصال ساز مناسب است. Komplete Audio 1 دارای فانتوم پاور ۴۸ ولت نیز می‌باشد. همچنین این مدل دارای خروجی RCA نیز می‌باشد. کیفیت صدای خروجی این کارت صدا ۱۹۲ kHz می‌باشد. ویژگی‌های مختلف و جذابی که این مدل دارد باعث شده تا Native Instrumets Komplete Audio 1 از مدل‌های همرده خود یک سر و گردن بالاتر باشد.

Native Instruments Komplete Audio 1

۴. Native Instruments Komplete Audio 6

این کارت صدا یکی از بهترین کارت صداهای شرکت Native Instruments به شمار می‌رود و امکانات آن دست شما را برای تنظیم و ساخت آهنگ‌های مختلف باز می‌گذارد. اتصالی که برای این محصول در نظر گرفته شده یک اتصال USB است که سرعت بسیار بالایی دارد و تاخیر آن در مقایسه با کارت صداهای دیگر در این بازه بسیار پایین است. اما نکته مهمی که در مورد این محصول وجود دارد، بهره مندی آن از ورودی MIDI می‌باشد.

شما نه تنها می‌توانید میکروفون‌های خود را به کارت صدا Native Instruments Komplete Audio 6 متصل کنید، بلکه می‌توانید میدی کیبورد و یا سینت سایزرهای خود را نیز به راحتی به این محصول متصل کرده و برای ساخت آهنگ‌های مختلف از آن استفاده کنید. هنگامی که این کارت صدا را خریداری می‌کنید، یک نسخه از نرم افزار میزبان کیوبیس به همراه نرم افزارهای دیگر به شما تقدیم می‌شود. این کارت صدا از بهترین انتخاب‎‌ها برای استودیو خانگی می‌باشد.

Native Instruments Komplete Audio 6

۵. Presonus AudioBox Go

اگر شما هم به تنظیم و یا مهندسین صدا علاقه داشته باشید، حتما نام شرکت PreSonus را شنیده‌اید. این شرکت نه تنها در زمینه تولید انواع نرم افزار مشغول به کار است، بلکه با ساخت تجهیزات استودیویی حرفه‌ای نیز این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید ایده‌های خود را به بهترین شکل ممکن ضبط کرده و از آن‌ها استفاده کنید.

یکی از ارزان قیمت ترین کارت صدایی که این شرکت به بازار معرفی کرده، کارت صدای AudioBox Go است که از اندازه بسیار کوچک و جمع و جوری برخوردار است و در پنل اصلی آن، دو عدد ورودی کمبو در نظر گرفته شده که می‌توانید میکروفون و یا ساز خود را مستقیما به آن متصل کنید. اتصال USB، اتصال MIDI و همچنین بهره مندی از نرم افزار Studio One را می‌توانیم یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این محصول بدانیم.

Presonus AudioBox Go

۶. Steinberg UR۲۴۲

شرکت اشتاینبرگ را می‌توانیم یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا در زمینه تولید تجهیزات استودیویی بدانیم که در سال‌های اخیر با تولید محصولات با کیفیت و حرفه‌ای، این امکان را برای افراد فراهم کرده تا بتوانند به صدای مورد نظر خود دست پیدا کنند. این کارت صدا، یکی از ارزان قیمت ترین کارت صداهایی است که این شرکت تاکنون تولید کرده که در عین حال امکانات فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می‌دهد.

۴ عدد ورودی آنالوگ برای کارت صدا Steinberg UR242 در نظر گرفته شده و اتصال اصلی این کارت صدا، از نوع اتصال USB است. تاخیر این محصول در مقایسه با بسیاری از کارت صداها با این رنج قیمت بسیار پایین است. ورودی‌های میکروفون، بهره مندی از سوئیچ فانتوم پاور +۴۸، قابلیت اتصال به آیپد و بهره مندی از اتصال MIDI از جمله دیگر ویژگی‌های UR242 می‌باشد. همچنین، کیفیت ساخت این کارت صدا بی نظیر است و می‌توانید برای سال‌ها از آن استفاده کنید.

Steinberg UR242

۷. Focusrite Scarlett 2i۴

در نسل سوم این کارت صداها از پری امپ‌های جدید استفاده شده که امکان استفاده از قابلیت Air Switch را نیز به شما می‌دهند. اگر دی جی هستید و یا می‌خواهید تنها با کمی هزینه اضافه، ورودی و خروجی بیشتری دریافت کنید، این محصول مناسب شماست. این مدل دارای ۲ ورودی و ۴ خروجی می‌باشد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این مدل تاخیر فوق العاده کم آن است که خیال شما را از هر گونه Latency راحت می‌کند. بدنه محکم و دیزاین زیبا و جذاب این مدل یکی از مزایای اصلی آن به حساب می‌رود. نرخ نمونه برداری این مدل ۱۹۲کیلو هرتز بوده و ورودی/خروجی کارت صدا دارای مدار حفاظتی می‌باشند. این کارت صدا دارای دو پری امپ کمپانی Focusrite می‌باشد. همچنین این مدل به شما Headroom زیادی می‌دهد؛ در نتیجه می‌توانید میکروفون‌های داینامیک، کاندنسر و ریبان خود را به هر منبعی متصل نمایید.

Focusrite Scarlett 2i4

۸. Mackie Onyx Artist

شرکت مکی از جمله شرکت‌هایی است که بسیاری از تنظیم کنندگان نام آن را شنیده‌اند و یا از محصولات آن استفاده کرده اند. کارت صدا Mackie Onyx Artist یکی از ارزان قیمت ترین کارت صدا های این شرکت است که از امکانات ساده‌ای برخوردار است. برای این محصول از یک عدد ورودی میکروفون استفاده شده است و اتصالی که برای آن در نظر گرفته شده نیز اتصال USB می‌باشد. این محصول قابلیت Real Time Monitoring دارد و می‌توان از آن استفاده کرد. به همراه این محصول یک پکیج نرم افزاری نیز به شما تقدیم می‌شود.

Mackie Onyx Artist

۹. Focusrite Scarlett 18i۸

با این که کارت صدا Focusrite Scarlett 18i8 در مقایسه با دو کارت صدای دیگری که از این شرکت بررسی کردیم، قیمت بیشتری دارد، اما نکته ای که در مورد آن وجود دارد این است که تنها با کمی پول بیشتر می‌توانید همان صدای بی نظیر کارت صداهای سری اسکارلت شرکت فوکساریت را در اختیار داشته باشید، اما با استفاده از ورودی‌ها و خروجی‌های بیشتر بتوانید تجهیزات مختلف را به آن‌ها متصل کرده و یا از آن‌ها برای اجراهای زنده خود استفاده کنید. برای این محصول علاوه بر اتصالات معمول، از اتصال S/PDIF نیز استفاده شده است.

Focusrite Scarlett 18i8

۱۰. Presonus Studio 26

از جمله دیگر محصولاتی که توسط شرکت پریسونس به بازار عرضه شده می‌توانیم به کارت صدا پریسونوس مدل Studio 26 اشاره کنیم که امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله این امکانات می‌توانیم به دکمه Mix A/B اشاره کنیم که یک ویژگی بی نظیر برای دی جی‌ها به شمار می‌رود.

برای آن که بتوانید میکروفون‌های کاندنسر خود را به راحتی به این کارت صدا متصل کنید، مهندسین شرکت پریسونس از ورودی‌های XLR و سوئیچ‌های فانتوم پاور +۴۸ برای این محصول استفاده کرده‌اند.

از جمله نکاتی که این محصول را از دیگر کارت صداهای موجود در این بازه قیمتی جدا می‌کند، خروجی هدفون Low Latency آن است که با تاخیر بسیار کم خود، تجربه فوق العاده ای را برای شما به ارمغان می‌آورد.

Presonus Studio 26

در این مقاله ۱۰ نمونه از ارزان قیمت ترین کارت صداها را به شما معرفی کردیم در صورتی که می‌خواهید از قیمت کارت صدا ارزان مطلع شوید روی لینک کلیک کنید تا قیمت انواع کارت صداهای ارزان را مشاهده و باهم مقایسه کنید و بتوانید بهترین انتخاب را در خرید کارت صدا داشته باشید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *